Elektriker Gävle

Här har vi samlat bra elektriker i Gävle, baserat på kundbetyg och deras tjänsteutbud. Läs mer om respektive elfirma för att på egen hand avgöra vilken elektrikerfirma som skulle passa bäst för den renovering eller reparation du vill genomföra.

Lista över bra elektriker i Gävle

Servitum Elinstallationer

Servitum Elinstallationer arbetar med service, underhåll och installationer. De arbetar exempelvis med nätverk/data, elbilsladdning och golvvärme. De riktar sig mot både företag och industrier, och privatpersoner. Kom i kontakt med Servitum genom mejl, telefon eller deras kontaktformulär.

  • Adress: Strömsbrovägen 18, 803 09 Gävle
  • Telefon: 026-420 34 00
  • Mejl: Info@servitum.se
  • Kundbetyg: 5,0 av 3 recensioner på Google 4,8 av 13 recensioner på Facebook
Läs mer och kontakta Servitum Elinstallationer

Bohlin & Johansson El & Hushållsservice AB (B & J El och Hushållsservice)

Bohlin & Johansson, eller B & J, El och Hushållsservice, arbetar främst med vitvaror i form av installation och service, men även försäljning av reservdelar från olika leverantörer och nya vitvaror från Electrolux. De är auktoriserade av Bosch, Siemens, Whirlpool, Gorenje och Asko. De har öppet på vardagar mellan 7–16.00, och har en timmes lunchrast där emellan. Du kan komma i kontakt med B & J El och Hushållsservice via telefon, mejl eller deras kontaktformulär för service eller reservdelar.

Läs mer och kontakta B & J El och Hushållsservice

WDN

WDN är inriktade på funktionslösningar inom tele-och datanät och skapar unika lösningar för varje kund, förutom detta arbetar de också med mer traditionellt elinstallationer, värme och kyla, larm, passager och porttelefoner. De riktar sig till både privatpersoner, företag och kommuner. Om du är intresserad av WDNs tjänster kan du komma i kontakt med de genom telefon, mejl och deras kontaktformulär.

Läs mer och kontakta WDN

Elbyrån i Gävle AB

Elbyrån Gävle genomför klassiska elektrikeruppgifter i form av elinstallationer, golvvärme, besiktningar, datanät och smarta hem. De har en utställning i anslutning till deras kontor som innehåller och visar upp alla olika sorters belysning, eldrivna apparater, golvvärme och kanalisation med mera. För att få tag i Elbyrån kan du kan antingen mejla eller ringa dem.

Läs mer och kontakta Elbyrån Gävle AB

Låångs El Aktiebolag

Låångs El AB har funnits sedan 1987 och är ett familjeföretag som drivs av familjen Låång. De riktar sig mot kunder i hela Gävleborgs län och arbetar med alla möjliga former av elinstallationer. Om du vill komma i kontakt med Låångs El AB kan du mejla deras info-mejl eller ringa deras företagsnummer, men du kan också kontakta en specifik medarbete.

Läs mer och kontakta Låångs El AB

Bravida Gävle

Bravida i Gävle har två kontor som har lite olika inriktningar, varav det ena ligger på Östra Hantverkargatan och det andra på Södra Kungsgatan. De får därför varsin lista här under. Kontoret på Södra Kungsgatan arbetar enbart med del, medan Östra Hantverkaregatan även arbetar med vs, ventilation, kyla och pumpservice. Kontakta Bravida i Gävle via telefon, mejl eller deras allmänna kontaktformulär.

Läs mer och kontakta Bravida Östra Hantverkargatan

WH-el

WH- el arbetar är enbart inriktade mot företagskunder, och då speciellt inom industri och förvaltning och hamnanläggningar. De arbetar med både installation och automation, och därmed mer specifikt projektering, montage, driftsättning och styrsystem med mera. Kom i kontakt med WH-el genom att ringa eller mejla dem.

Läs mer och kontakta WH-el

Assemblin Gävle

Assemblin är ett nationell service-och installationsföretag, inriktade på bland annat el och elinstallationer. I Gävle har de passande nog kontor på Elektrikergatan 3. För att komma i kontakt med Assemblin Gävle kan du besöka deras kontaktsida eller mejla deras allmänna info-mejl eller ringa deras växel.

Läs mer och kontakta Assemblin Gävle