Elektriker Helsingborg

Här kan du hitta bra elektriker i Helsingborg, baserat på kundbetyg och tjänsteutbudet. Men tänk på att olika firmor kan vara olika bra baserat på vilken typ av elinstallation eller reparation du vill göra.

Lista över bra elektriker i Helsingborg

RR EL i Sverige – Helsingborg

RR EL i Sverige har sitt huvudkontor i Helsingborg och arbetar med elinstallationer och service av olika slag, och bland annat nätverk, automation och elbilsladdare. RR EL i Sverige hamnar överst på vår lista på grund av deras enastående kundbetyg som är 5,0. Detta är med andra ord en grym elfirma, Helsingborg kan skatta sig lyckliga. Om du vill anlita RR El i Sverige kan du göra det via telefon, mejl eller genom att fylla i deras kontaktformulär.

Läs mer och kontakta RR EL i Sverige

Elektriska Montagebyrån AB

Elektriska Montagebyrån arbetar med alla möjliga olika elinstallationer såsom entreprenad, elbilsladdare, nätverk, larm och smarta hem, för att nämna några. Kontakta Elektriska Montagebyrån genom att ringa, mejla eller fylla i deras kontaktformulär. I kontaktformuläret kan du också be om en kostnadsfri offert.

 • Adress: Mörsaregatan 22A, 254 66 Helsingborg
 • Telefon: 042-13 92 25
 • Mejl: [email protected]
 • Kundbetyg: 4,8 av 9 recensioner på Google och 5,0 av 2 recensioner på Facebook
Läs mer och kontakta Elektriska Montagebyrån AB

All-Elektro AB i Helsingborg

Tio minuter från centrala Helsingborg hittar vi All Elektro i förorten Ramlösa. De arbetar med service- och elinstallationer, i form av bland annat smarta hem, elbilsladdare, larm, data och fiber. De riktar sig till industri, fastigheter och privatpersoner. De arbetar dessutom med ett miljö- och hållbarhetstänk. Kom i kontakt med All Elektro genom att ringa eller fylla i deras kontaktformulär.

 • Adress: Gravörgatan 5, 253 60 Ramlösa (Helsingborg)
 • Telefon: 042-29 85 00
 • Mejl: -
 • Kundbetyg: 4,3 av 17 recensioner
Läs mer och kontakta All Elektro

Sinus El AB

Elarbeten erbjuder alla möjliga former av elinstallationer och elarbeten. De utför tjänster som felsökningar, elservice och installationer. Deras erfarna elektriker innehar de certifikat som krävs för att arbeta på olika platser, som exempelvis i våtrum. Du kan enkelt skicka in en offertförfrågan via deras hemsida.

 • Adress: Västra Klasarödsvägen 18
 • Telefon: 072-993 38 76
 • Offertförfrågan via hemsidan
 • Kundbetyg: 4 av 19 recension på Google
Läs mer och kontakta Sinus El AB

Apq El AB – Helsingborg

APQ El AB finns i Helsingborg, Lund och Malmö när vi ser till region Skåne. De kan hjälpa dig med alltifrån stora till små projekt, men som de själva nämner arbetar de främst med el, kraft, elservice, data brand och säkerhet. Apq el arbetar också med hållbarhet och har sammanfattat riktlinjer i sin miljöpolicy. Vill komma i kontakt med Apq El kan du göra det genom att mejla eller ringa dem.

Läs mer och kontakta Apq El AB Helsingborg

Helkonsult

Helkonsult är en elfirma som riktar sig till privatpersoner och vardagsmiljöer, det vill säga skolor, bostäder men också villor och lägenheter såklart. De som arbetar på Helkonsult är elkonsulter och ingenjörer och har huvudfokus inom projektering och installation. Om du vill komma i kontakt med helkonsult gör du bäst i att fylla i deras kontaktformulär, eller ringa/mejla enskild konsult.

Läs mer och kontakta Helkonsult

Helteknik (Helsingborgs Elteknik)

Helteknik är en förkortning av Helsingborg Elteknik, och de arbetar främst inom elinstallation, projektering och automation. Mer specifikt arbetar de med elbilsladdare, nätverk, säkerhetslösningar, elcentralbyte, felsökning, elinstallationer för fastigheter och industri. Kom i kontakt med helteknik genom att ringa eller mejla dem.

Läs mer och kontakta Helteknik

Elarbeten Roland Jönsson AB/ Elarbeten Helsingborg AB

Elarbeten Roland Jönsson bytte namn till Elarbeten Helsingborg AB 2020 och arbetar med alltifrån enkla till avancerade elinstallationer, mer specifikt felsökning, service, laddstolpar, datanät och nyinstallation. De riktar sig till företag, privatpersoner och fastighetsägare. Anlita Elarbeten Helsingborg genom att ringa eller mejla kontoret.

Läs mer och kontakta Elarbeten Helsingborg AB

Öresunds Elektriska

Öresunds Elektriska arbetar med det mesta inom elinstallationer för privatpersoner, alltifrån felsökningar och service till elbilsladdare och vanliga elinstallationer. Vill du anlita Öresunds elektriska kan du fylla i deras kontaktformulär, mejla eller ringa på numret här nedan.

Läs mer och kontakta Öresunds Elektriska

Bergendahls El

Bergendahls El har kontor på fyra platser i Sverige, varav Helsingborg är en av dessa. De är inriktade på tjänster inom säkerhet- och elteknik, som exempelvis projektering, servicen elbilsladdning, energiteknik, brand och säkerhet. Vill du komma i kontakt med Helsingborgskontoret kan du ringa eller mejla med hjälp av uppgifterna nedan.

 • Adress: Muskötgatan 4C, 254 66 Helsingborg
 • Telefon: 031-72 51 200
 • Mejl: [email protected]
 • Kundbetyg: 4,1 av 16 recensioner på Google och 5,0 av 16 recensioner på Facebook
Läs mer och kontakta Bergendahls El

Bravida Div Syd/ Prenad Helsingborg

Bravida är en nationell koncern som verkar på flera platser runtom i landet, och de har bland annat kontor i Helsingborg. De arbetar med både elinstallationer och smarta digitala lösningar för kommunikation, IKT. De framhåller även att de har ett starkt miljöfokus och arbetar för minskad energiförbrukning. Anlita Bravida Prenad genom telefon, mejl eller deras allmänna kontaktformulär.

Läs mer och kontakta Bravida Helsingborg

El & Kylteknik i Åstorp

El & Kylteknik i Åstorp genomför alla typer av elinstallationer för både privatpersoner och företag. De har stor kunskap i installation och underhåll av el och kylanläggningar men även övrig elservice. Vill du komma i kontakt med El & Kylteknik kan du fylla i deras formulär på hemsidan, ringa eller mejla.

Läs mer och kontakta El & Kylteknik i Åstorp