Elektriker Umeå

Här hittar du olika elfirmor i Umeå. Företagen är listade baserat på kundbetyg och recensioner, där en majoritet av dem har ett brett tjänsteutbud. Se om du kan hitta en passande leverantör för just det du vill ha hjälp med.

Lista över bra elektriker i Umeå

Robmac AB

Robmac utför alla former av elinstallationer och servicearbeten, i form av bland annat nätverk, media/tv och el servicearbeten i både befintliga och nybyggnationer. Robmac riktar sig till både privatpersoner och företag. Robmac har fått 10 recensioner, varav samtliga har gett de 5/5. Detta är med andra ord en grym elfirma, Umeåborna kan skatta sig lyckliga. Vill du anlita Robmac kan du skicka in en offertförfrågan men du kan också ringa eller mejla dem.

Läs mer och kontakta Robmac AB

Umeå El och VVS Automatik

Umeå El och VVS Automatik arbetar med el, programmering, regler-och styrteknik. Dessutom har de ett utvecklings- och teknikinriktningar och arbetar för att arbeta fram de bästa systemlösningarna för värme-och ventilationssystem. För arr komma i kontakt med Umeå El och VVS Automatik kan du antingen fylla i kontaktformuläret på startsidan, ringa eller mejla dem.

Läs mer och kontakta Umeå El och VVS Automatik

Elektro Västerbotten Umeå

Elektro Västerbotten har sitt kontor i Umeå. De arbetar med elinstallationer i entreprenad, service och teleservice. Med entreprenad syftar man på ny-och renoveringsbyggnationer, med service menas felsökningar och reparationer med kort varsel och teleservice innefattar bland annat larm, datanät och passerkontroll. Vill du anlita Elektro i Västerbotten gör du det bäst genom att ringa eller mejla. Om du vill ha tag i en specifik medarbetare kan också få det på deras personalsida.

Läs mer och kontakta Elektro Västerbotten Umeå

Elexperterna i Umeå AB

Elexperterna i Umeå arbetar med elinstallationer med bland annat belysning, tele och data, och riktar sig till både privatpersoner och företag. De spelar ingen roll om installationen eller reparationen gäller en befintlig byggnad eller nybyggnation. Vill du komma i kontakt med elexperterna kan du antingen ringa, mejla eller fylla i deras kontaktformulär.

Läs mer och kontakta Elexperterna i Umeå

Wiréns El

Wiréns el arbetar med alla möjliga sorters elinstallationer och elservice men har ändå ett fokus på belysning, belysningsstyrningar och starkström. Inom belysning arbetar de bland annat med fiberljus, skenljus och utebelysning och med belysningsstyrningar menas smarta hem, att belysningen kan styras med elektriska apparater. Vill komma i kontakt med Wirens el kan du antingen mejla eller ringa.

Läs mer och kontakta Wiréns El

Midroc Electro Umeå

Midroc Electro har kontor på flera platser i Sverige, och en av dessa är Umeå. Midroc Electro arbetar med elinstallationer och teknisktjänster men också med att utveckla nya industriprocesser och stadsdelar. Kontaktpersonen i Umeå är avdelningschefen Christian Willman, vars kontaktuppgifter vi har sammanställt här under. Men du kan också mejla Midroc Electros officiella infomejl eller ringa deras gemensamma växel.

Läs mer och kontakta Midroc Electro Umeå

Energiteamet i Umeå AB

Energiteamet i Umeå arbetar med el, men också kyla och VVS. De arbetar med alla sorters elinstallationer och reparationer, både stora och små projekt, i både nya och befintliga byggnader. De riktar sig till både privat- och företagskunder. Med hela 27 recensioner har de ändå ett högt betyg på 4,4. Om du vill anlita Energiteamet kan du göra det genom att ringa, mejla eller fylla i deras kontaktformulär.

Läs mer och kontakta Energiteamet i Umeå AB

AB Nordströms Elektriska Byrå

AB Nordströms Elektriska Byrå, kanske mer känt som Nordströms EL, arbetar med elinstallationer av olika slag, larm, reparation och service. De arbetar även med att leverera grön el i form av solceller, laddboxar och energilagring. Nordströms EL genomför sitt arbete med ett miljötänk i alla led, alltifrån att minska energiförbrukningen till att hitta nya miljöförbättringar och arbeta med leverantörer i närheten. Vill du komma i kontakt med Nordströms EL kan du mejla, ringa eller fylla i deras kontaktformulär.

Läs mer och kontakta Nordströms EL