Elektriker Norrköping

Här kan du hitta elfirmor med ett brett tjänsteutbud, höga betyg och bred kompetens i och nära Norrköping. Det vill säga riktigt bra elektriker, Norrköpingsborna har ett stort utbud av så många olika bra leverantörer att välja mellan. Men tänk på att försöka välja elfirma baserat på vad för typ av installation, reparation eller felsökning just du vill göra.

Lista över bra elektriker i Norrköping

NEABGRUPPEN Norrköping

Neabgruppen finns på fem platser runtom i Sverige men har sitt huvudkontor i Norrköping. De elektriker som arbetar på Neabgruppen är specialiserade på entreprenader, där de även har en serviceinriktad avdelning. Neabgruppen har fått 7 recensioner och samtliga har gett 5/5. Detta är med andra ord en grym elfirma, Norrköpingsborna kan skatta sig lyckliga. Kontakta Neabgruppen genom att besöka deras kontor, ringa växeln eller mejla deras info-mejl. På Norrköpings kontaktsida kan du även se uppgifter till Vd:n och HR-ansvarig.

Läs mer och kontakta NEABGRUPPEN

Elkedjan (JA Teknik) Norrköping

Elkedjan JA Teknik riktar sig mot både företag och privatpersoner, och utför alltifrån stora till små elinstallationer. De genomför bland annat installationer av elbilsladdare, energibesparing, solceller. Elkedjan arbetar också med ett miljöperspektiv i alla led. Om du vill komma i kontakt med elkedjan kan du mejla, ringa eller fylla i deras kontaktformulär för att boka en elektriker.

Läs mer och kontakta Elkedjan Norrköping

APPTEK Teknik Applikationer AB

Apptek arbetar med alla möjliga former av elinstallationer och service, för både privata kunder och företagskunder. Exempelvis med larmsystem, vitvaror, felsökningar eller entreprenad. Om du vill komma i kontakt med Apptek kan du mejla eller ringa dem med hjälp av nedanstående uppgifter.

Läs mer och kontakta APPTEK

Östergötlands Elservice

Östergötlands Elservice ligger ungefär 20 minuter utanför centrala Norrköping i Kimstad. De arbetar med el i form av installationer och service, men även VVs. Exempel på tjänster de erbjuder inom el innefattar bland annat, renovering av elanläggningar, jordfelsbrytare, golvvärme, reparation/installation av vitvaror men även regler-och styrsystem. Du kan kontakta Östergötlands Elservice på Facebook, mejla eller ringa dem.

Läs mer och kontakta Östergötlands Elservice

Lundqvist EL & CDS (Elektriska i Norrköping AB)

Lundqvist Elektriska i Norrköping har slagits ihop med EL och CDS i Söderköping och heter därför nu Lundqvist EL & CDS. De har nu kontor ungefär 12 minuter från centrala Norrköping och 7 minuter från centrala Söderköping. De arbetar med elinstallationer och service för både företag och privatpersoner. För att komma i kontakt med Lundqvist EL & CDS kan du besöka deras kontor, ringa eller mejla någon av nedanstående personer.

Läs mer och kontakta Lundqvist EL & CDS

Ermatek El & Automation AB

Ermatek utför i princip allt som rör el, i form av installationer, reparationer och service. Därtill felsökningar, elbilsladdstation och solceller. De riktar sig till privatpersoner, företag och fastigheter. Om du vill anlita Ermatek kan du göra det genom att fylla i deras kontaktformulär, ringa eller mejla dem.

Läs mer och kontakta Ermatek El & Automation AB

ÖFS El & LARM

ÖFS hemsida är för tillfället under uppbyggnad men du kan nå dem på deras Facebooksida. De arbetar med el, VVS och teknisk fastighetsservice och har även jour för samtliga inriktningar, så har du akuta problem kan du anlita ÖFS. De har kontor i Norrköping men arbetar i hela Östergötland. För att komma i kontakt med ÖFS kan du skriva till de på Facebook Messenger, mejla eller ringa dem.

Läs mer och kontakta ÖFS El & LARM

Ensjöns Elektriska AB

Ensjöns Elektriska drivs av Daniel Carlson som har 10 års erfarenhet av fackmannamässiga elinstallationer reparationer och service. Han utför alltifrån stora till små projekt, över hela Östergötland. Kontakta Daniel genom att ringa, mejla eller fylla i hans kontaktformulär.

Läs mer och kontakta Ensjöns Elektriska AB

Assemblin

Assemblin arbetar med både installationer och service av el, och är verksamma i hela Sverige. Utöver el arbetar Assemblin i Norrköping med ventilation och VS (värme och sanitet). Om du vill komma i kontakt med Assemblin kan du mejla deras info-mejl men även kontakta filialchefen eller offertansvarig inom el.

Läs mer och kontakta Assemblin Norrköping