Elektriker Borås

Här har vi listat bra elektriker i Borås som har fått fina betyg och kundomdömen. Läs mer om respektive firma för att kunna avgöra vilken elektriker som skulle passa bäst för det projekt, renovering eller reparation som du vill genomföra.

Lista över bra elektriker i Borås

Elinstallationer i Borås AB

Elinstallationer AB arbetar både i Borås och Göteborg, och utför alla olika sorters el-reparationer och installationer. De riktar sig mot både privatpersoner och företag, då de har både installationselektriker och industrielektriker. De har 5,0 i kundbetyg och är med andra ord en grym elfirma. Boråsare kan skatta sig lyckliga. Kontakta Elinstallationer genom mejl, kontaktformulär eller telefon.

Läs mer och kontakta Elinstallationer i Borås AB

Väst-El i Borås

Väst El i Borås riktar sig till både privatpersoner och företag och arbetar med olika slags elinstallationer, bland annat med entreprenad, smarta hem, el laddare, solpaneler och industrier. Om du vill komma i kontakt med Väst El i Borås kan du antingen besöka deras Facebook, ringa, mejla eller fylla i deras kontaktformulär.

Läs mer och kontakta Väst-El i Borås

Svagströms Elektriska i Borås AB

Svagströms Elektriska i Borås har funnits sedan 1953 och började med svagströmselektronik men utför nu alla typer av elinstallationer och reparationer. De nämner bland annat på sin hemsida att de arbetar med datanät, elinstallation, larm och AV-teknik. De riktar sig mot både privatpersoner och företag. Kontakta Svagströms Elektriska via telefon eller fyll i deras kontaktformulär.

 • Adress: Göteborgsvägen 8, 504 35 Borås
 • Telefon: 033-22 85 30
 • Mejl: -
 • Kundbetyg: 5,0 av 3 recensioner
Läs mer och kontakta Svagströms Elektriska AB

Sjöströms El i Borås AB

Sjöströms El arbetar främst med elinstallationer och har stor erfarenhet inom detta, mot både företag och privatpersoner. Sjöströms är måna om sina kunder och arbetar ofta med att skräddarsy en lösning för din unika situation. De har också en miljöpolicy som de arbetar utifrån. För att kontakta Sjöströms kan man antingen ringa, mejla eller fylla i deras kontaktformulär.

 • Adress: Tullkammaregatan 7, 504 30 Borås
 • Telefon: 033-10 04 10
 • Mejl: sjostromsel@live.se
 • Kundbetyg: 4,8 av 16 recensioner på Facebook och 4,2 av 5 på Google
Läs mer och kontakta Sjöströms El i Borås

Elcenter (JK) AB

Elcenter AB har öppet dygnet runt eftersom de har jour, så om du skulle behöva akuthjälp med något som rör elektricitet kan du ringa Elcenter AB oavsett tid på dygnet. Utöver sin jourtjänst jobbar Elcenter AB med bland annat el för industrier, fastigheter, smarta hem och elbesiktningar. Med andra ord riktar sig Elcenter till både till privatpersoner och företag. Vill du komma i kontakt med Elcenter AB kan du ringa, mejla eller fylla i deras kontaktformulär.

Läs mer och kontakta Elcenter AB

Borås Nya Elservice AB

Här har vi en elfirma som arbetar mot både privatpersoner och företag, som exempel på tjänster listar de bland annat felsökning, styrning av värme och ventilation, ny-och tillbyggnation till kontor, villa eller lägenhet. Borås Nya Elservice AB är godkända för F-skattsedel och tar emot ROT avdrag. Kontakta firman genom att mejla, ringa eller fylla i kontaktformuläret.

Läs mer och kontakta Borås Nya Elservice AB

Elman i Väst AB

Elman i Väst är ett elinstallationsföretag och är inriktade på just elinstallationer av olika slag, men även elbilsladdare, fiber- och larminstallation. Du kan be om en gratis offert genom att ringa eller fylla i ett offertformulär. Om du har andra frågor eller funderingar kan du ringa dem eller fylla i deras kontaktformulär.

 • Adress: Vegagatan 1, 506 35 Borås
 • Telefon: 0767-72 04 30
 • Mejl: -
 • Kundbetyg: 4,5 av 8 recensioner
Läs mer och kontakta Elman i Väst

Vemmenhult Eltek AB

Hos Vemmenhult Eltek AB kan du få hjälp med alla typer av elinstallationer för både företag och privatpersoner. De arbetar även med felsökning, underhåll, service och driftsättning. Hos Vemmenhult kan du också göra en förfrågan om en kostnadsfri offert. Kom i kontakt med dem via telefon eller mejl.

Läs mer och kontakta Vemmenhult Eltek AB